úterý 25. září 2012

Já a oční stíny

Ahoj,

je to asi týden, co mi přišly od Avonu oční stíny. Nyní tedy přišla jejich chvíle....Snad mi prominou všechny rozené i vyučené kosmetičky, za můj velmi amatérský pokus se nalíčit.. :D

Hned na úvod chci upozornit, že líčení nezačínám různými krémíčky a aktivátory mládí a a a dalšími sračičkami...prostě a jednoduše na sebe plácnu obyčejný krém na obličej a zbytek dle fantazie.


  • Make-up Perfect stay od Astor mi vyhovuje...ale je tu to ALE....jelikož je pro mě mastný a hutný. Nemohu říct, že s ním nejsem spokojená, to sice ano, protože opravdu poctivě zakryje vše nežádoucí a ani s tou výdrží to není nejhorší, ale jak už jsem psala, je na mě moc hutný, tedy těžký. Rozhodně si myslím, že je nejvhodnější na večer, třeba na párty. Spolu s pudrem totiž vykouzlí opravdu bezchybný vzhled s poměrně dobrou výdrží. Ovšem znovu bych si ho už nekoupila.
  • Korektor od Bourjois- healty mix je pro mě zázrak. Je totiž neuvěřitelně svěží a voňavý. Další plus si určitě zaslouží za lehké roztírání, díky kterému korektor nezůstává v záhybkách kůže.
  • Balzám na rty od Baley...pro mě určitě povinnost.
- Bez korektoru se prostě neobejdu...skvěle totiž zakryje moje kruháče.



-Jemně perleťový balzám na rty..na zimní období pro mě to pravé.








  • Tónovací perly mám raději, než klasickou tvářenku...vždy je nanáším houbičkou a na závěr mírně rozetřu štětcem pro přirozenější vzhled.
  • Mohli jste si všimnout, že jsem nepoužila pudr. Ne snad z důvodu, že bych ho nepoužívala vůbec, ale aplikuji ho spíš, když se jdu bavit.....na denní nošení si ho nedávám.




- A to jsou ony....oční stíny od Avonu. Chválím si je hlavně pro jejich krásné odstíny barev, výdrž a tak celkově je mám ráda :).
- Celkem mám tři paletky, ovšem tentokrát jsem si vybrala v barvách: béžové, světlounce zelenkavé, tlumeně hnědé a temně zelené.
- 1. béžový odstín jsem nanesla pod obočí, 2. světlounce zelenkavou jsem potřela celé pohyblivé víčko, 3. tlumeně hnědou pak těsně nad oko do obloučku, 4. temně zelenou nad vrchní řasy a pro ještě větší zvýraznění i pod spodní řasy ( čistým štětečkem jsem stíny na spodním víčku rozestřela do stracena).




















A teď přichází výsledek....na fotce PO se sice tvářím jak tydýt, ale nevadí :D

PŘED:     ufoun                                                                                        PO:   trošku rozdíl :D
















9 komentářů:

  1. Ten balzám na rty s perleťovým nádechem úplně miluju!! A to celý rok :-) nedám na něj dopustit.
    Tónovací perly mám taktéž a tu řasenku Maybelline taky. Moc ti to sluší..a máš krásné vlasy! :-)
    P.S: Už máš novou Marie Claire? Já už jí listuju jak divá :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc :)
    To víš, že mám novou MC....ani odtrhnout se od ní nemůžu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné farby! :) a nevyzeráš ako "ufoun" :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší, já se líčit moc neumím, takže obdivuju každého, kdo to umí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také moc líčit neumím..spíš experimentuji, ale děkuji moc :)

      Vymazat
  5. Luci, moc se ti líčení povedlo. V pátek ve 12 H přijdi na Jungmannova 26, salon Boženka. Foták vezmi s sebou,vyzkoušíme líčení biokosmetikou Siberica. Těším se, moc. Pá božena volavá davidová

    OdpovědětVymazat