čtvrtek 27. září 2012

Jak se starám o své vlasy

Ahoj, 
tentokrát jsem se rozhodla napsat článek o tom, jak pečuji o své vlasy. Jelikož mám vlasy už delší, je zapotřebí věnovat jim více péče. Nejsem moc zvyklá na dlouhé vlasy, protože od mala jsem měla vždy krátké, maximálně po ramena. Proto se teď nově seznamuji s různými přípravky a kosmetikou na vlasy. 
Jako prvním problémem dlouhé hřívy je rozčesávání..myslím, že pro mnohé z nás je to často oříšek, já osobně někdy strávím rozčesáváním dlouhé chvíle. Je tedy naprosto přirozené, že si chci práci ulehčit a na druhou stranu chci ulehčit i svým vlasům. Používám tedy různé balzámy. Poslední dobou jsem si nejvíce oblíbila ty bezoplachové ve spreji, které mimochodem  doporučují vlasoví odborníci. Nedávno jsem si ale řekla, že by nebylo od věci, o vlasy pečovat více do hloubky a možná zkusit nějaké vitamíny. Přečetla jsem si tedy na internetu spoustu recenzí a přemýšlela, který zázrak si pořídím. Rozhodování mi ulehčila kamarádka, která mi poradila Biosil Plus. Neváhala jsem a v nejbližší lékárně jsem vitamínky zakoupila.
Cena 60,- za 60 tablet, což znamená, že dáte 60 peněz na dva měsíce ( 1 tabletka/den)....takže jsem byla spokojená. Teď stačilo jen počkat, jak to bude s výsledky. Biosil Plus beru čtvrtý měsíc a zlepšení pociťuji minimálně o 50%. 
V první řadě se mi zlepšila kvalita nehtů, pevnější, silnější, rychlejší růst. Dále jsem zpozorovala změnu na pleti, svěžejší, více hydratovaná. Vlasy jako v poslední řadě, ale výsledek se také dostavil...kvalitnější, hustší, méně se třepí.

Dalším zázrakem je Brazilský keratin. Objednala jsem si ho jen náhodou, protože na stránkách xparfemy.cz měly na něj akci...recenze byly s plným počtem hvězdiček, což znamená vynikající. Netrvalo to proto dlouho , a malý zázrak jsem si koupila. 
V popisku o něm píší, že vlasům zajistí hebkost, lesk a zdravý vzhled...se vším tedy souhlasím.
Dokonce i na to, že je to olejíček, vlasy vůbec nemastí. Nejlépe uděláš, když ho vmasíruješ do vlhkých vlasů.
Jsem naprosto spokojená a myslím, že tyto dva výrobky jsou nejlepší kombinací pro zdravé vlasy zevnitř i na povrch :).
Brazil keratin- hair oil (xparfemy.cz)



6 komentářů:

  1. Biosil mám doma taky! ale já jsem strašný sklerotik, takže ho beru jak mě zrovna napadne :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na štěstí naučila na něj nezapomínat :D ale taky mi trvalo, než jsem si zvykla ho brát:D

      Vymazat
    2. já teď taky tak nějak zapomínám :D ale já beru ještě selen a mám ještě aplikátor Biohar :P a ten keratin si chci taky koupit :)

      Vymazat
    3. Určitě si ho pořiď..je fakt super :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. biosil pomaha asi kazdemu len mne nie :D

    + GIVEAWAY u mna :)

    OdpovědětVymazat