pondělí 24. září 2012

Kožené šortky

Ahoj, 

v minulém článku jsem psala o tom, jak nosím kožené kalhoty, v tomto článku jsem se rozhodla pohovořit o kožených šortkách. Jsou totiž další mou srdeční záležitostí. 



  • Tyto kraťásky jsou pro mě něco jako takový malý velký zázrak. Jednoho krásného dne jsem totiž byla se sestřenicí na nákupech. Zašla jsem do Bati, koupila si boty a byla spokojená. Jenže to jsem netušila, že o chvíli později budu maximálně spokojená. Sestřenice mě totiž zavedla do sekáče. Když jsem si tak prohlížela opravdu úžasné kousky za ještě úžasnější cenu, narazila jsem na černé kožené kalhoty. Vyzkoušela jsem je a měla jsem jasno. To už jsem si naivně myslela, že utrácení tímto kouskem končím....omyl. Náhodou jsem totiž narazila na hnědé, taktéž kožené kraťasy....koukla jsem na cenu (150,- za nové), Svět se se mnou zatočil a šortky se proletěly přímo na pult ke kase, a to bez zkoušení. Prostě mi řekněte..vy byste je tam nechali? 
  • V tomto podzimním šedivém počasí jsou punčochy to pravé pod kraťasy. Myslím, že si pořídím různé barvy....vždyť zima bude dlouhá.





























  • Jak už jsem zmiňovala, při pochůzkách po městě, jsem navštívila Baťu a tam jsem si vybrala boty na podzim :).



No a mě už je jasný, že v tom sekáči jsem nebyla naposled..opravdu se to vyplatí :D.

5 komentářů: