neděle 30. září 2012

Prázdninové lásky


Pokud bych měla jmenovat věci, do kterých jsem se o letošních prázdninách doslova zabouchla, jsou to určitě botky od Buffala, dvoje kytičkové náušničky a zapletený kožený náramek.

Sandálky na "docela" vysokém podpatku s řemínky, imitace hadí kůže, mě tak okouzlily, že jsem dál už o jiné nestála. Původní cena přes 3000,- byla snížená na 1250,-, což prostě nešlo nechat jen tak náhodě. Vysoké jsou opravdu hodně, takže se nehodí na klasické chození po venku, asi by mi zanedlouho upadly nožky :D, ale myslím, že na nějakou akci jsou skvělé :).

Z náušnic mám raději ty červené (co na fotce vypadají růžově :D) kytičky, vypadají báječně k drdolu a nebo, když nosím čelenku.....působí velmi romanticky..a určitě si je pořídím znovu a v různým barvách.
Ovšem i ty růžové náušnice s kamínky uprostřed si také zaslouží označení "prázdninová láska". Hlavně z důvodu, že se mnou strávily tolik krásných letních dnů, že by mi přišlo až nelidské, je v tomto psaní nezmínit. Prostě jsem si je také oblíbila, proto tu tedy musí být :).

Náramek, prostě pro mě letošní hit léta......zdobil snad každý můj outfit.



Když už jsem u těch lásek, je mou povinností Vám představit dvě takové věcičky, které jsou spíše historickými kousky.

V první řadě je to ponožka, z mých miminkovských let.Přijde mi totiž naprosto neuvěřitelné, jak rychle ten život utíká. Ač je to možná zvláštní, tato malinká věcička je se mnou už přes dvacet let...a já si k ní vytvořila jakýsi nostalgický druh lásky. Navíc v době, kdy jsem je nosila, jsem byla určitě stylová a všechny holčičky mi je záviděly :D.

A v řadě druhé je to flakón, pro mě také již památeční. První vůně od Kate Moss byla zároveň i první má vůně...né tedy, že bych se nevoněla, ale spíše jsem používala ty levnější parfemované vody adidas, nebo spreje. Tato vůně byla mým prvním parfémem. Pamatuji si, že jsem se s ní voněla jen při zvláštních příležitostech, ale vždy jsem měla úspěch. I když teď používám jiné vůně, tato je pro mě stále oblíbená. A určitě si ji ještě koupím :). 

2 komentáře:

  1. Taky jsem měla Kate Moss a když si tak vzpomenu, tak voněla opravdu moc hezky.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné boty. Ponožka je moc roztomilý talisman.

    OdpovědětVymazat