pátek 12. října 2012

Denní krém s výtažky z perel od Alverde

Jestli stojíte o opravdu sametově jemnou a hebkou pleť, tak Vám doporučuji tento krém vyzkoušet. Sice to teď vypadá, jako nějaká hloupá reklama, co zákazníkům vnutí i nemožné ( :D ), ale reklama to není, a já se jen snažím předat Vám nějaké své zkušenosti s tímto výrobkem.


Hned na úvod své recenze chci napsat negativum, protože je jediné a více je určitě plusových vlastností.



A to je to negativum. Tento popisek je totiž ta jediná, česky napsaná informace o tomto výrobku, kromě tedy distribuce a dalších věcí, které mi o samotném výrobku mnoho neprozradí. Proto jsem v počítači najela na německý překlad, a světe div se, teď mám informací až do alelůja.

Tak třeba:

-Tento krém obsahuje cenné minerální pigmenty, jemný perlový extrakt a bylinné přísady, které společně pečují o pleť a dodávají jí zářivý vzhled. Je určen pro normální a smíšenou pleť. 
-Dále o něm také píší, že je to lehký krém s extrakty z mořských řas s kombinací účinných hydratačních látek, pro přirozenou péči o pleť na každý den. 
-Speciální směs minerálních látek matuje a zklidňuje pokožku.
-Nesrovnalosti jsou kompenzovány.
-Přírodní oleje, jako je sezamový olej, nebo olej z meruňkových jader ekologicky zpracované, zaručí pokožce hedvábnou jemnost a hladkost. 

To je rozdíl, že? 
Český popisek mi zdaleka neřekl to, co mi řekl ten německy napsaný. Ať už je to pravda, nebo je to jen popisek za účelem nalákat co nejvíce zákaznic, nehledě na účinky, je mi to fuk, protože já se ráda nechávám lákat. Proto ať se na mě nikdo nezlobí, ale tímto chabým kouskem českého popisu, mě nikdo nenaláká.
Ale to bylo jen trochu kritiky, teď přichází na scénu samá chvála. Nakonec jsem si totiž řekla, že je možná lepší méně popisků a více funkce, než hory slibů na obalu, ale účinek nikde. 
Tento krém mě totiž zaujal svou úžasnou schopností z mé pleti udělat doslova hedvábí a samet dohromady. Teď si musím neustále na obličej sahat, protože je to tak příjemný pocit a překvapivě i vydrží. Navíc krém krásně nevtíravě voní a zaručí pokožce hydrataci, přesně tak, jak slibuje.
Cena: koupila jsem ho za 69,- v akci. Nestihla jsem se podívat kolik stojí normálně, ale myslím, že tak kolem  stovky. 
- V procentech tento výrobek ohodnotím 90%. Zbytek je za ten nedostačující český popis. 




12 komentářů:

  1. Teda, to zní lákavě! Asi po něm v obchodě sáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za recenzi, už dlouho hledám denní krém, který by mi vyhovoval ve všech ohledech, tento vypadá nadějně, tak si pro něj v nejbližší době zajdu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku alverde mám moc ráda :)
    díky za tip

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vypadá zajímavě :)Kouknu po něm ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Právě něco podobného sháním, takže díky za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze :) asi si ho taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá fajn :) ale jen tak mimochodem. V DM mají na spoustě věcí nedostatečné popisky. Na těch věcech vyrobených v cizině jako je Balea, Alvedre etc. Ještě že umím trochu německy :)

    OdpovědětVymazat
  8. hoj segra, ja ho mam doma, teda nevim esi neni po zaruce uz:D:D:D ale jo, nestezuju si, akorat kdyz clovek specha a poradne si neprohlidne xicht tak se moze stat, ze to spatne rozmazany misto objevi v podobe bilyho fleku/mapy nebo jak to nazvat...no nestoji to ani za rec, ale ja si na to vzpomela:D ale jinak je fakt dobrej, myslim ze ucel splnuje, ze plet zmatni, coz je hlavni:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mapy jo? To se mi teda ještě nestalo :) asi lepší krém jsem ještě neměla a to jsem zkoušela i dražší. Přijde mi, že se mi zlepšila i kvalita pleti celkově. Tak dík za upozornění, aspoň vím, že musím pořádně rozmazávat. :)

      Vymazat
  9. Vypadá moc pěkně! :) Sakryš.. teď jdi mě na něj úplně navnadila!

    OdpovědětVymazat