středa 3. října 2012

Svěží péče

Tentokrát jsem si pro Vás připravila další článek do rubriky o kosmetice.  Představit Vám chci dva produkty....parfém a pleťový čistící gel.

1) Osvěžující pleťová emulze s výtažky z máty a zeleného čaje.

- Někdy se mi stává, že po dlouhém dni má pleť vypadá mdle a unaveně. Sice se říká, že proti tomu lze předcházet dodržováním pitného režimu, bohužel ani to nestačí. Denně vypiji dost tekutin, a i přesto má pleť někdy vypadá všelijak, jen ne živě. Oblíbila jsem si tento produkt, protože mou pleť opravdu rozzáří a krásně svěže provoní, což požitek ještě umocní. Mint Tea obsahuje Bio výtažky, které pleť nadopují vitamíny. Pomocí jemné masáže obličeje gelem prokrvím pokožku, a ta pak vypadá svěže a zdravě. Navíc miluji vůni zeleného čaje, která se skvěle hodí k mátě.
-Pro mě je tento výrobek opravdu super pomocník.
-Oriflame
-169,- (často bývá za výhodnější cenu)

2) Parfém Lanvin- Oxygene.

- Intenzivní závan květin a vzácného dřeva.
-Mladistvě svěží, sexy, omamná a přitom nevtíravá podtrhující ženskost.

Složení: hlava: Modrý kosatec, gardénie.
            srdce: Yzop, bílé pižmo, bílý pepř.
            základ: Santalové dřevo (to zbožňuji ve vůních)

video k parfému:


- A co se týče mého názoru... 

- Původně jsem si totiž chtěla objednat hlavně vůni Miss Dior, jenže pak jsem se podívala na výhodné ceny a uviděla tuto od Lanvina. Zaujalo mě, že je ženská, ale zároveň svěží, a hlavně to Santalové dřevo. Navíc jsem si řekla, že Miss Dior je spíše sladká vůně a svěžejší ještě nemám....a v té době začínalo léto a léto přímo holduje svěžím parfémům.
Co na vůni oceňuji, že vydrží dlouho vonět, a její proměnlivost (hlava, srdce, základ) mě doslova okouzlila.
- Vůně mě stála pouhých 360,-.....základní cena je totiž kolem tisíce.

Další produkt, který na fotce můžete vidět je vzorek od značky Shiseido. Dostala jsem ho k nákupu na stránkách www.xparfemy.cz  .
- Je to čistící pleťový gel pro odstranění make-upu, který je vhodný pro smíšenou i mastnou pleť. Píší o něm, že by měl pleti zachovat její přirozenou hydrataci. 
-Mě osobně moc nezaujala vůně gelu, ale líčení odstraní šetrně, a opravdu, po použití, pleť není vysušená, jako u odličovadel s alkoholem.
-cena je 649,-

Další taková maličkost na fotce je náramek i ozdoba na krk zároveň. Doma mám totiž spoustu korálků a různých ozdůbek ze starých nebo zničených šperků. A já prostě všechno schovávám, co kdyby se to někdy hodilo. Přetváření starých věcí mi dělá radost....






9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. jojo...chytla jsem super nabídku..ale i teď, když jsem koukala, tak je cena nízká :)

      Vymazat
  2. Mám od oriflame také čistící emulzi, ne přímo stejnou, ale je skvělá. A mám od nich tělové mléko s vůní zeleného čaje a je super! strašně krásně voní a pěkně hydratuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý príspevok, som zvedavá ako vonia ten parfém, hneď ako to bude možné, zájdem do parfumérie vyskúšať ;) vďaka za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Parfém si musím někde ovonět. Je to krásný šperk z perliček.

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě jsou všechny výrobky od ORIFLAMU skvělé :) Ten náramek je opravdu krásný doplněk !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nevyhovují šampony od Oriflame, ale je pravda, že takový šampon jsem měla tak před třemi lety, a to od té doby mohli vyrobit lepší, který by mi třeba vyhovoval. A děkuji :)

      Vymazat
  6. Dík az typ :) sledujm blog, čekni ten môj ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jee, ten Lanvin vypadá skvěle, budu ho muset někde očuchat. A za u cenu, parádní nákup :)

    OdpovědětVymazat