čtvrtek 15. listopadu 2012

Mini dáreček od Cannaderm

Nevím, jestli už jsem se o tom zmiňovala tady na blogu, ale jsem hotový blázen do kosmetických vzorečků. Nejradši bych jich doma měla plnou krabici, a i to by bylo málo. Proto jsem se na internetu poohlédla po firmách, které vzorky zasílají zdarma. Hned jako první firmu, kterou jsem našla, a která toto umožňuje, je Cannaderm. Je totiž pravda, že po produktech Cannadermu pokukuji už déle, jen jsem neměla odvahu si nějaký z nich pořídit v plném balení. Značka sice není nejdražší, ale zato ani nejlevnější, proto jsem se rozhodla napsat na mail firmy a poprosit o zaslání nějakého toho balíčku.

Velmi mě od firmy potěšilo rychlé jednání. Jeden den večer jsem jim napsala mail a hned druhý už jsem měla ve schránce zprávu, že vzorky pošlou zdarma v obálce. Ještě větší potěšení bylo, že obálka s mini dárečkami byla v naší poštovní schránce hned následující ráno. 

A toto mi přišlo :)



A pokud máte taky zájem o nějaké vzorečky od této značky, napište na oic@cannaderm.cz, hezky poproste, připište adresu a oni Vám určitě vyjdou vstříc.

Jinak v nejbližší době můžete čekat nějakou drobnou recenzi na tyto vzorky... :)


3 komentáře: