středa 10. prosince 2014

Řasenka 2 v 1 od přírodní kosmetiky Natura Siberica


Zdravím všechny při středečním večeru, dnes jsem tu s první recenzí na výrobek od kosmetiky Natura Siberica. Jelikož se hodlám na tuto kosmetiku zaměřit i v příštích článcích, chvíli mi trvalo, než jsem vybrala, který produkt vám představím jako první. Nakonec volba padla na řasenku a to hned ze dvou důvodů. Za prvé řasy jsou pro mě prostě na prvním místě, co se týče líčení. Za druhé je tato řasenka mezi uživatelkami produktů Siberica velmi oblíbená. 


CO JE PSÁNO

 Řasenka 2 v 1 od Natura Siberica má zvýraznit oči, ale přitom vypadat přirozeně. Díky svým přírodním složkám řasy vyhlazuje od kořínků až ke konečkům, stimuluje jejich růst a dodává jim zdraví... Šikovný kartáček zajistí rovnoměrné nanesení řasenky, řasy nadzvedne a oddělí a také se můžete těšit na objemnější a delší řasy. 98,99 % všech ingrediencí pochází z přírody a 10 % všech složek pochází z ekologického zemědělství... a celá kosmetika Natura Siberica má několik certifikátů, které mluví za kvalitu značky.


SLOŽENÍ

 Přírodní brusinkový olej: hydratační a vyhlazující účinky, obsah esenciálních mastných kyselin, které udržují vlhkost a pomáhají chránit. Sibiřský ženšen výtažek: omlazující účinek, podílí se na regeneraci buněk a také má ochrannou funkci. Rozchodnice růžová výtažek: vyživuje, regeneruje a má hojivé účinky. NAB® komplexy: výtažek z kořenů sibiřského ženšenu (25% komplexní polysacharid a glykoprotein). Tyto složky vytvoří měkkou a prodyšnou vrstvičku na kůži, díky čemuž je pleť okamžitě hladší a zářivější. Viamerine® komplexy: směs polyglycerolů výhradně z rostlin... je to skvělá náhrada za lanolin a vazelínu. Zajišťuje lesk, odolnost a hydrataci. EyePro®3X komplexy: Rhodiola rosea extrakt + betain + výtažek z kvasnic= používá se při výrobě kosmetiky pro oční líčidla, je cenná pro hydratační, zchlazující a stimulující účinky, které vzpruží unavenou pleť a učiní ji zářivější. Hydrolyzovaný pšeničný protein: je plný aminokyselin, díky čemuž dodává trvalé hydratační účinky. Acacia senegalská guma: dlouhodobě působící zvlhčovadlo. Glossamer: je nový přírodní polymer užívaný při výrobě dekorativní kosmetiky. Fixuje účinné a výživné látky stejně jako barvu a lesk. Organický rostlinný glycerin: skvěle zavlažuje a je ideální pro výrobu ekologické a bio kosmetiky. 



A CO NA TO JÁ?

Začneme klasicky balením, které nám zajistí takový ten první dojem. Stejně tak, jako všechny dekorativní kosmetické produkty značky Natura Siberica i tato řasenka má krásný tmavý kabátek s ještě krásnějšími ornamenty, které tvoří logo značky. Řasenku dostanete ve stejně laděné papírové krabičce, kde najdete i vytištěné složení. Zpět ale k samotnému produktu. Překvapením pro nejednu z nás je, že řasenka je celá z papíru (kromě kartáčku a malého komponentu k jejímu otevření)... takový obal je podle mého ideální pro přírodní kosmetiku, která se snaží vyhnout všemu umělému.
Dostáváme se ke kartáčku. Poslední dobou jsem si zvykla používat buď tlustý a nebo zahnutý typ kartáčků, proto mi chvíli potrvá zvyknout si na úzký tvar, ale rozhodně to není na škodu. Kartáček mi řasy krásně učesal a přitom rovnoměrně nanesl tenkou vrstvu řasenky přesně tak, aby mé oko působilo výrazněji, ale přitom přirozeně. Při více vrstvách samozřejmě docílíte ještě výraznějších očí. Natura Siberica nabízí jak černý, tak i hnědý odstín. Ten hnědý není až tak rozdílný od černé, jen je přirozenější a sladěnější s barvou obočí. 


Na fotce nahoře a dole můžete vidět, jak mé řasy vypadají bez nalíčení. Jsou sice natočené, ale světlounké a nejdou tolik vidět. Dlouhé mám jen spodní řasy a tak jsem zvědavá, jak mi řasenka pomůže s těmi horními :).



Na obrázku nahoře můžete sami vidět rozdíl. Řasenka řasy zvýraznila, přidala jim na délce a zdůraznila jejich tvar... to vše bez slepení.



Obrázek nahoře a zbytek obrázků dole: zde můžete vidět nalíčené oči s hnědou řasenkou. Rozdíl není tak patrný, ale vše působí přirozeněji. Pokud budete mít oba odstíny, můžete zkusit kombinaci: černý odstín na horní řasy a na spodní řasy ten hnědý.




A víte v čem je další výhoda? Spoustu žen se nelíčí kvůli citlivým očím a pleti. Někdy k podrážděné pokožce přijdou časem při používání chemické dekorativní kosmetiky a některé to mají odjakživa. Přírodní kosmetika má tu výhodu, že pleť nedráždí a pokud dnes mluvíme o řasence, u té to platí stejně. Oči patří k nejcitlivějším částem těla, proto je šetrnost na místě. 

Co se týče výdrže řasenky na očích, nemusíte se bát, že by jste každou chvíli v zrcátku lovily žmolky. Dnes mám na sobě řasenku Natura Siberica celý den a nalíčení vypadá stejně jako na začátku. 
Koho zajímá vůně, tak si představí prášek na instantní čokoládu s přídavkem oříšku... nebo aspoň mě to tak připadá :D.

Co víc dodat? Snad jen, že i přírodní dekorativní kosmetika může odvést dobrou práci a zajistit vám tak dokonalý vzhled.

No, a jelikož řasenka v sobě uschovává ještě jeden bonus a to podporu růstu řas a jejich výživu, za nějakou dobu zde bude takové menší pokračování dnešního článku, kde uvidíte rozdíl PŘED a PO.

Pokud by měl někdo o řasenku nebo jiný produkt této značky zájem, ať zavítá na stránky Sibericamakeup.cz zde. Při registraci získá 20% slevu na všechny produkty a to napořád a navíc může rozšířit tým Sibericamakeup.



Mějte se hezky!
Lucie :)


9 komentářů:

  1. Dělá nádherné řasy a navíc má krásný obal :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné řasy, i když to asi nebude jen zásluhou téhle řasenky :) Koukala jsem na stránky a bohužel je to dosti drahá kosmetika, je to zvláštní, protože pečující od Natura Siberica vůbec není nějak moc drahá. A taky je divné, že na téhle stránce nabízí jen dekorativku a na jiných stránkách, kde se prodává pečující, tak zas není o dekorativce ani slovo. Jako by to byly dvě různé firmy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sibericamakeup.cz je stránka vizážistky, která líčí právě s dekorativní kosmetikou Natura Siberica. A protože se jí tato dekorativní kosmetika, která není v ČR ještě tak známa, osvědčila v praxi, založila stránky, kde je možnost produkty zakoupit... a nejen to. Mezi nabídkou je i vizážistický kurz a kniha, kterou napsala. Takže pečující kosmetika zde zatím není to hlavní. Proč je to tak ale u stránky Naturasiberica.cz to nevím. Možná je to tím, že pečující kosmetika NS byla v ČR dříve, než ta dekorativní... ale to je jen má domněnka :).

      A děkuji za komentář :)

      Vymazat
  3. Jéé, dělá Ti fakt nádherné řasy a zaujal mě i obal ;) jenom ta cena už je trochu moc :D

    OdpovědětVymazat
  4. och och, nerada mením značku mascary, ale toto... tak toto by som naozaj rada vyskúšala!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, já taky nerada měním řasenku, obzvlášť, když mám opravdu dobrou, ale jak už jsem psala, postupně přecházím na přírodní produkty ve všech směrech a tak přišla řada i na řasenku :)

      Vymazat
  5. ách, tak tu si budu muset pořídit, miluji přírodní kosmetiku a dělá tak pěkné řasy,
    navíc ještě podporuje růst a vyživuje je :) super recenze i blog, dávám odběr :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky jsem byla unesená, výživy není nikdy dost, obzvlášť, když je to spojeno s dekorativkou :)

      Vymazat
  6. Tahle značka mě uchvátila už svými obaly a myslím, že tuhle řasenku potřebuji, protože dělá krásné řasy.

    OdpovědětVymazat