sobota 6. prosince 2014

V novém světě- dekorativní kosmetika Natura Siberica!

Nedávno jsem psala článek z přednášky o kosmetice Natura Siberica (zde) a jelikož mě první dojmy dostatečně nalákaly, rozhodla jsem se podívat se značce na zoubek trošku podrobněji.



Dejme tomu, že má cesta do nové kosmetické říše začala dneškem, kdy jsem měla možnost nechat se nalíčit právě kosmetikou Natura Siberica. Pokud by se mě někdo zeptal, co jsem v první chvíli očekávala, zřejmě odpovím, že jsem neměla žádná očekávání. Možná je to tím, že už jsem prošla pod pár rukama kosmetiček a většinou jsem nikdy nebyla s nalíčením spokojená. Buď mi daná kosmetika nevyhovovala, co se týče složení, struktury či kvality nebo se mi nelíbilo jak mě vizážistka nalíčila, prostě jsem se v tom necítila dobře. 
Na dnešní ukázce líčení se mi nejvíce líbilo, že jsem si zkusila dva způsoby vizáže. Při tom prvním jsem byla nalíčená výrazněji, dozvěděla jsem se skvělý typ, jak podtrhnout zelenou barvu očí, jak zamaskuji nedokonalosti a jak celkově získám dokonalý vzhled. Musím uznat, že i přes silnější nános líčidel, jsem se necítila nepříjemně a měla jsem pocit, že to mou pleť nezatěžuje. Při druhém typu vizáže jsem se zkusila nalíčit sama, tudíž jsem si osahala jednotlivé produkty, a tak se trošku více seznámila s touto kosmetikou. Snažila jsem se namalovat přirozeněji, tak jak bych chodila běžně mezi lidi při denním světle. Takže, v první řadě jsem si vyzkoušela make-up, u Siberici nazýván jako podkladový tónovací fluid, který nemá za úkol jen maskovat a sjednotit pleť, ale také ji chránit před škodlivým prostředím atp. Dále přišel na řadu korektor a i přestože má brada momentálně vypadá hůř, než rozorané pole, tenhle pomocník mi skvěle zamaskoval všechny nedostatky. Pudr vše zafixoval, aniž by mou pleť vysušoval a to se u mé pleti málokdy vidí, aby byla ve stavu klidu! Na závěr přišla na řadu řasenka, které se určitě ještě budu věnovat v příštích článcích. Chci zkusit, zda mi po ní opravdu vyrostou řasy, jak se píše. Co se pak týče celé dekorativní kosmetiky, chci být ke své pleti šetrnější, než dříve, proto bych se chtěla zaměřit na přírodní kosmetiku, která mou pleť nebude ztěžovat umělými složkami, já začala Sibericou.

Výraznější líčení na večer s Natura Siberica

Dále jsem se dozvěděla, že Natura Siberica nabízí prodejní systém, do kterého se může zapojit každý. Co se mi ale opravdu líbí, že nikdo nikoho do ničeho nenutí. Na přednášce jsem byla seznámena s filozofií této kosmetiky a s jejími produkty, dále s možnostmi prodeje, ale k ničemu jsem nebyla nucena a ani mne nikdo nepřesvědčoval... mám na mysli takové ty řeči "My jsme nejlepší na trhu!" Prostě a jednoduše, ten kdo se zajímá o přírodní kosmetiku a Natura Siberica jej zaujala, má možnost zaregistrovat se zdarma na jejích stránkách zde, díky tomu získáte 20% slevu na všechny produkty a to napořád. No a pro ty snaživé z vás, podnikatelky, kosmetičky či vizážistky a jiné aktivní šikuly, je tu možnost si sestavit vlastní skupinku a dělat tzv. distributora, díky tomu pak máte provize od 15% výše. Pro více informací pište na Mujerworld@seznam.cz
No a pro ty kdo jen touží dovědět se o této dekorativní kosmetice více, chystám recenze. 





Přeji hezký víkend a také celé toto kouzelné prosincové období.
S pozdravem Lucie. :)




5 komentářů:

  1. super, moc pěkné

    OdpovědětVymazat
  2. jsi nádherně nalíčená :-)
    Budu moc ráda, když se zapojíš do mé giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, vizážistka si dala práci :) Soutěže se ráda zúčastním, děkuji za pozvání :)

      Vymazat
  3. WoW!! Vypadáš jako panenka...:) <3 Jsi tak krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji zlatí za hezký komentář :) Jsi moc hodná!!!

    OdpovědětVymazat