úterý 29. dubna 2014

Deodorant ve spreji Weleda, nikdy víc!!!

Tentokrát jsem si pro vás připravila ne moc pozitivní recenzi na deodorant ve spreji značky Weleda. Po této značce jsem sáhla hlavně z důvodu, že její výrobky jsou čistě přírodní a tak mne zajímalo, jak funguje zdraví neškodný deodorant. 



Tento "zázrak" mě stál 169 Kč, takže se mi nedivte, že jsem čekala zázraky. 30 ml lahvička je zabalená v papírové krabičce, uznávám, snaha zapůsobit byla. Deodorant formou spreje jsem nikdy nezkoušela, což zavání výzvou. 
Tak jo, první hrdinská věta ,,šetrný citrusový deodorant'', tak nevím nevím, ale po nanesení mě štípala pokožka, že jsem po bytě lítala jak střelená. Co se týče citrusu, to sedí, nevím jak druhým, ale pro mě je to nepříjemná silná vůně, jako kdybych čichala k lahvi ginu... no nic pro mě. 
,,Eliminuje vznik tělesného zápachu'' ...jsem asi divná, ale v životě se mi nestalo, že bych šla tak cítit, jako po použití tohoto deodorantu. Asi směs citrusového aroma s tělesným pachem vytvořil ultra smrad, nemít opodál koupelnu, asi bych zbytek dne musela být neviditelná. 
Co tam máme dále... ,,je opatřen mechanickým rozprašovačem, a tak jej lze opakovaně doplňovat"...vtip? Kdybych si tam nalila ocet, bylo by to lepší.

,,Kolem těla se tak šíří pouze příjemná a osvěžující letní vůně." ...no, hold mám jinou představu o příjemné vůni...

Obsahuje éterické oleje z citrusové kůry...to zní hezky. Další pěkná věc, že nezanechává žluté skvrny na mých bílých košilích do práce... to je ale vše!
Zajímalo by mě, jestli někomu tento deodorant vyhovoval, protože já se s horším nesetkala.

3 komentáře:

  1. Tak tenhle článek mě vážně pobavil :D :D

    OdpovědětVymazat