čtvrtek 10. dubna 2014

Pleťová maska Bioderma Hydrabio- recenze



Ahojte, 

nedávno jsem si koupila novou pleťovou masku a myslím, že bez recenze se to neobejde.  Už jednou jsem tu psala, že masky patří mezi mou oblíbenou pečující kosmetiku, tudíž zkouším, co se dá. 

Tentokrát jsem se podívala na zoubek masce od oblíbené značky Bioderma. 

Bioderma Hydrabio Masque

Co slibuje:

  • ochranná a hloubková péče
  • skvělá hydratace 
  • pokožce dodává potřebnou vlhkost i v obdobích extrémní dehydratace
  • vrací pokožce pružnost, jemnost a harmonii 
  • dodává svěžest unavené pleti
  • navrací pleti mladistvý vzhled
  • příjemně svěží parfemace

Můj názor:

- Začneme klasicky balením, které je opět mé oblíbené, tedy čistě bílé s modro černými detaily. Musím se opakovat, ale připomíná mi to prostě lékárenský vzhled, což je něco přímo pro mě.
-Dalším bodem je vůně, či parfemace, která je jemně krémová, tudíž je velmi příjemná a zároveň svěží, nijak nedráždí.
-Konzistence je shodná s jakýmkoliv hydratačním krémem. Lehká, nepříliš mastná, na pokožce je velmi příjemná. Osobně mám potřebu nanášet velké množství, protože malá vrstva je průhledná a já jsem zvyklá spíše na hutné masky, které obličej kompletně zakryjí... ale asi je to jen můj pocit, masky určitě stačí méně. 
Jak už jsem psala, na pleti je velmi příjemná, jemně chladivá, dokonce jsem měla pocit, že vnímám, jak se má pleť naplňuje vláhou.
Masky obvykle nechávám na obličeji déle, než je doporučeno, s touto to však moc nejde. Po patnácti minutách tak divně ztuhne, na pleti se vytvoří jakýsi "povoskovaný" povlak, no nic příjemného.



Po uplynutí deseti minut setřu masku kosmetickým ubrouskem, na obličeji sice zůstane i tak tenká vrstvička, ale ta skvěle plní funkci krému po zbytek dne, nebo také přes noc.

Masku používám měsíc a má pleť se o mnoho zlepšila, dříve jsem často trpěla pocity pnutí, štípání nebo svědění pokožky, pak taky na vysušená místa, která kazila dojem při líčení. Pleť je po použití jemná, má krásnou zdravou barvičku a hýří svěžestí.
Občas se mi stane, že ráno ve spěchu nestihnu obličej namazat pleťovým krémem, dříve to byl velký problém, teď i bez krému je má pleť hydratovaná. 

Masku doporučuji a hodnotím ji jako 100% výrobek, co se týká účinnosti.

Jedna velká nevýhoda je cena, zaplatíte kolem 400 Kč za 75 ml a bohužel, moc dlouho nevydrží, což je důvod, proč příště budu uvažovat nad další koupí. 




2 komentáře:

  1. Nedávno jsem dostala masku od Biodermy, akorát z řady Sébium. Tak doufám, že bude stejně dobrá jako tato :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak napiš recenzi, ráda bych si o masce z řady Sébium přečetla :)

      Vymazat