sobota 3. května 2014

MaxFactor make-up Colour Adapt plus podklad od Paese - recenze


Proč MaxFactor a proč Paese? Tak o MaxFactor jsem slyšela mnoho dobrého, navíc jsem od této značky zkusila řasenku, která mi vyhovovala zatím nejvíc ze všech, co jsem kdy měla. Co se týče značky Paese, sama nevím. Prostě jsem prohlížela nabídku podkladových bází pod make-up moc dlouho, až už mě to samotnou naštvalo, klikla jsem na jeden z těch produktů a prosím, vyklubalo se z toho toto. 

Teď k recenzi...

Podkladová báze pod make-up od Paese


Co slibuje: 
  • Je určen pro suchou, normální a citlivou pleť.
  • Vyrovnává pleť, poskytuje dlouhotrvající  matný jemný povrch pleti.

  • Prodlužuje funkci make-upu.
  • Udržuje dostatečnou hladinu hydratace, díky makadamovému oleji a vitamínu E.
Můj názor:

- Malinkaté 15 ml balení je zrádné. Zdá se na první pohled, že moc dlouho nevydrží, ale já už mám tuto bázi měsíc... používám ji téměř každý den... a ubylo opravdu jen málo.
- Balení má na sobě velmi zajímavou umělohmotnou pumpičku, takový tvar jsem ještě neviděla, ale dobře se mi s ní dávkuje...  jinak lahvička je ze skla.
- Po otevření ucítíte jemnou, slaďounkou, svěží vůni, která s pletí krásně splyne.
- Konzistence báze je krémová, po nanesení se okamžitě vstřebává a zanechává matnou, příjemně provoněnou pleť. Vždy jsem si myslela, že báze pod make-up bývají kluzké konzistence, díky které se make-up lépe nanáší, proto mě tato báze překvapila. Po nanesení byla má pleť natolik příjemná na dotek, že mi bylo až líto použít ještě make-up. 
-Co se týká roztírání make-upu, tak to se mi zdá stejné, jako bez báze... s dobrým make-upem jsem s tím neměla nikdy moc problém. Je pravda, že díky bázi make-up lépe přilne, a zdá se více přirozený i přestože dobře kryje. 
- S výdrží make-upu díky bázi jsem naprosto spokojená. I po celém dni v práci, nalíčení drží :).

-Jen si nejsem jistá, jestli je tento výrobek vhodný pro suchou pleť, jak má psáno na obalu... doporučovala bych ho spíše pro normální citlivou pleť.

Cena za 15 ml je kolem 150 Kč a koupíte na parfums.cz  .



Make-up od MaxFactor




Co slibuje:

  • make-up se přizpůsobí pleti... píší o něm, že jestli se nemůžete rozhodnout mezi dvěma odstíny barvy, správné budou nejspíš oba
  • tekutý make-up se dokonale přizpůsobí přirozenému tónu pleti a vykouzlí dokonalý vzhled
  • super krycí vlastnosti
Můj názor:

-U balení mne nejvíce zaujala pumpička, která mi vždy vyhovovala nejvíce. Celá lahvička je z plastu, díky čemuž je make-up lehký, tím pádem i super do kabelky.
-Když mi make-up přišel, trošku jsem se lekla, ne vlastně jsem se lekla hodně. Zdál se mi totiž strašně tmavý, absolutně jsem si nedovedla představit, že by se takový odstín měl přizpůsobit mé pleti... odstín jsem si vybrala, jak je na obrázku vidět, 75 Golden- doporučují ho jako takovou zlatou střední cestu.
-Vůni moc popisovat nebudu, není nijak zvláštní, možná trošku krémová.
-Líbí se mi, že můžu pumpičkou nanést jakékoliv množství a ani to není nijak náročné, jak to u některých make-upá bývá.
-Velmi mne překvapila konzistence, která je samozřejmě tekutá, ale po rozetření se rázem mění v pudrovou. Někoho by možná napadlo stejně jako mě, že bude díky tomu vysušovat, ale naopak. Pleť je po něm krásně sametově jemná, vůbec se nedostává do vrásek. Po chvíli ani netušíte, že nějaký make-up máte... díky tomu, jak je lehký přirozeně splyne s pokožkou a nejen texturou, ale i barvou, což je druhá věc, která mě velmi mile překvapila. Totiž,když jsem make-up nanesla, měla jsem pocit, že ten odstín je takový do oranžova, ale během pár sekund se spojil s mou přirozenou barvou. 
-Je pravda, že do této doby jsem byla zvyklá na tekutou formu make-upu, která se nijak neměnila, takže mi asi bude chvilku trvat, než si zvyknu, ale asi si zvyknu ráda. 

- A jak je to s krytím? No nevím, jak kryje větší nedokonalosti pleti, ale ty mé zakryl dostatečně. Hlavně hezky sjednotil barvu pleti, což je pro mne nejdůležitější. 




Co se týče výdrže... samotný make-up vydrží na pleti asi podobně jako většina jiných, takový ten průměr, ale s použitím podkladové báze a pudru vydrží celý den.

Uvidíme jak to bude po dlouhodobém používání, ale zatím to vypadá, že tento make-up míří k mým TOP.


Cena za 34 ml balení je kolem 200 Kč a koupit ho můžete také na parfums.cz .

Máte někdo zkušenosti se značkou Paese? 


Pokud máte dotaz, ptejte se ask.fm/LucieLudlova






3 komentáře:

  1. zkušenosti ne, jen jsem jí párkrát zahlédla právě na parfums. cz. mně jen tak nějaká báze nesedne, teď ale mám zmatňující od Catrice, a ta je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  2. já mám teď právě teprve druhou, takže ještě moc zkušenosti nemám a zkouším namátkově...:D

    OdpovědětVymazat
  3. S podkladovou bází zkušenost nemám, ale Max Factor mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat