čtvrtek 17. července 2014

Když pro mě začaly být výlety do přírody důležitější, než výlety po obchodních centrech.


Co vám budu povídat, takové ty ženské závislosti, kosmetika a oblečení, mě budou doprovázet zřejmě po zbytek života a nijak zvlášť se tomu nebráním. 
Poslední dobou si však čím dál víc uvědomuji, že vypadat dobře v nových věcech vlastně není "podstata života", jak jsem o tom ještě nedávno byla přesvědčená, ale vypadat dobře jen tak, bez podpatků a bez skvělého outfitu. 
Zbožňuji módu, miluji všechny ty varianty oblékání a celkové vizáže... pořád, zas a znovu tomu propadám neustálým trapčením před zrcadlem, čtením módních časopisů, které mi toho stejně moc neprozradí, protože já na ty trendy nijak zvlášť nedám, dokonce jsem se i přihlásila do kurzu oděvního stylisty, abych tomu všemu lépe porozuměla... jooo, jsem v tom až po uši... ALE...  

  
Aleeee, pak se ocitnu někde v přírodě a musím se zastavit, nadechnout. Pohltí mě jakási energie a já najednou zjistím, že tu chci zůstat a do toho strašného každodenního ruchu se nikdy nevrátit. Pak, jako třešinka na dortu, se dostaví záchvat nostalgie, na paměti mi začne ožívat mé dětství, které jsem dost často trávila venku, pryč od města. Nejraději jsem měla stanování, lezení po stromech, hledání nových a nových míst vhodných k postavení bunkru...a já kamkoliv se podívám, ať už směrem k lesu, nebo k vodě, vždy se mi vybaví některá ta krásná vzpomínka... kolikrát mě to rozlítostní, ale i tak to miluji a vím, že teď už čím dál raději se na taková místa budu vracet, jen abych se, aspoň na chvíli, opět ocitla v době, kdy jsme se všichni cítili tak nesmrtelní... vlastně jediné, co nás mohlo/mělo trápit, byla ta pomíjivost, čas. 



 Odpusťte mi mé dnešní, nikterak zábavné, volnomyšlenkářství, ale někdy mě to tak popadne, že prostě píšu a nepřemýšlím moc o čem. Znáte to taky? :)


pro dotazy mě najdete zde
na facebooku jsem zde
a e-mail: Mujerworld@seznam.cz

Mějte se hezky!!! :)

6 komentářů:

  1. Hrozně hezky napsané, se vším souhlasím a úplně tě chápu :)
    Ráda sleduji módu , protože ji beru jako způsob, jak lidé představují samy sebe. Škoda že většina ji bere jen jako povrchní záležitost...a zjišťuji že v poslední době nejvíce obdivuji právě jednoduchost. Bílá košile + džíny a přesto dokáže na někom vypadat tak dobře! :)

    Jo a moc ti to sluší, krásné fotky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, někdy stačí málo, možná trošku dobré nálady a boží outfit je na světě. Děkuji za hezký komentář , potěšil mě :) .

      Vymazat
  2. Vůbec se nemusíš omlouvat ze tenhle myšlenkový pochod, protože je více než povedený. Moc ráda jsem si článek přečetla a opravdu se mi líbil. :) Já snad ani nemám co dodat, došly mi slova.. ;) Máš naprostou pravdu, každému z nás někdy dojde, že celé ty dokonalé outfity a make-upy jsou jen povrchovou záležitostí a podstata života je úplně někde jinde..:)
    Taky budu už pořád provázena těmi ženskými záležitostmi, kosmetikou, módou a tak podobně.. Ale je fajn si pak odskočit do té přírody, nadechnout se a prostě být..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vážím si takového komentáře :) ... nadechnout se a být, na to, myslím, hodně z nás zapomíná.

      Vymazat