úterý 4. března 2014

Luxe Oil od Welly

Je to přibližně rok, co jsem začala pravidelně používat oleje na vlasy. Od té doby jsem jich pár vyzkoušela, a to od různých značek, takže malý obrázek jsem si o těchto produktech vytvořila. Oleje doporučuji všeobecně používat pravidelně, je to skvělá prevence proti vysoušení jak sluníčkem, tak i mrazem.

Tentokrát jsem sáhla po, pro mě, nepoznané značce Wella. Ani nevím proč, ale nikdy mě neoslovila, proto jsem se rozhodla to napravit. U tohoto oleje to byl celkem risk, jelikož jsem se nikde nedočetla recenzí, což je pro mě u výběru vždy rozhodující.

Luxe Oil Wella


CO SLIBUJE?

-Směs arganového, jojobového a mandlového oleje má pronikat hluboko do textury vlasů a obnovovat je.
-10krát více hebké vlasy
-3krát více keratinové ochrany
-Malé molekuly plné výživných látek mají proniknout do vlasového vlákna a tam uzamknout vlhkost.
-Vlasy pak, podle slibů, budou okamžitě vypadat vyživeně.

CO JE NA TOM PRAVDY?

-Jestli jsou vlasy desetkrát více hebké, to vám neřeknu, opravdu jsem to nepočítala, ale hebčejší opravdu jsou.
-Taky musím souhlasit, že jsou vlasy na pohled okamžitě zdravější a vyživenější.
-Olej lze použít jak na suché, tak i na mokré vlasy, já však pozoruji lepší výsledek po nanesení na mokré vlasy.
-Nevím jak je to s používáním po delší době. Olej mám přibližně měsíc, ale zdravější vlasy nepozoruji, účinek je vždy jen dočasný.
-Květinová vůně s nádechem pomeranče mě doslova okouzlila, a o to víc, když jsem zjistila, že ve vlasech dlouho vydrží.
-Nakonec se dostávám k popisu obalu, který je pěkný, ale trošku nepraktický. Lahvička ze skla s kovovým vrškem a zlatavými detaily... no, radost pohledět. Na cesty je však docela, jak už jsem psala, nepraktický. Ještě teď si vybavuju, jak mi přišel balíček z internetové parfumerie. Celá natěšená, jak malej Franta na Ježíška, jsem balíček otevřela, vzala ten skvost do ruky, a ruka náhle pryč. Zmizla pod tíhou čehosi, co prý měl být olej na vlasy. No dobře, tak dramatický to nebylo, ale minimálně překvapená jsem byla.

-Cena je kolem 250 Kč, což není tak hrozné, plus, když se k tomu připočte velká výdrž i při častém používání, nemám výhrady.

Musím zmínit i jedno mínus, které tomuto výrobku ubírá na dokonalosti. Olej vlasy sice uhladí, a vhled je znatelně zdravější, ale takovýto výsledek nevydrží celý den. Přesto je pro mne tento olej TOP, na rozdíl od olejů Matrix a L'Oréal, které jsem zkoušela dříve.

Taky používáte vlasové oleje? A jaký pro vás TOP?








1 komentář:

  1. Olejíček používám minimálně jednou denně...je pravda, že jich moc vyzkoušených nemám a nemůžu porovnávat, ale mám doma jeden od Matrixu a jeden od Avonu. A s tím od Avonu jsem spokojená mnohem víc :))

    OdpovědětVymazat